Semestern snart slut

Mina tre veckors semester närmar sig sitt slut. Det är lördag idag och på måndag börjar jag jobba. Ångest. Jag vill ha det som nu för alltid. Chris har jobbat mycket hemifrån och vi har kunnat umgåtts en hel del. Många dagar har spenderats med honom. Snart kommer vardagen igen. De tråkiga dagarna. Men det är med de dagarna som man sen uppskattar de bra. Kämpa.
 
Chris sov här i natt, jag vaknade tidigare än honom och gock upp och duschade, fixade i ordning mig, städade lite och cyklade iväg för att handla mat och gjorde en jättegod räksallad till oss. Jag trivs verkligen med att få ta hand om människor. Och även bli omhändertagen som jag blir av honom. Han är så fin mot mig, respekterar mig och behandlar mig så som man ska göra. Jag ser hur han kollar på mig en lång stund när han tror att jag inte ser. Han ser så kär ut. Jag älskar att få uppleva detta efter så många år av ensamhet. Jag har behövt vara så stark själv men äntligen har jag någon att luta mig mot. Någon som bryr sig. Någon som vill att jag ska ha det bra.
 
Under semestern skulle jag ha åkt till Finland men fick stanna hemma eftersom jag var sjuk och inte i skick för att åka. Tråkigt. Jag åker dock till Island 31 augusti och det kommer bli så härligt! Fixade pass hos polisen i torsdags och nu räknar jag ner till resan. Jag kommer hem 4 september. Jag missar några lektioner men jag får se till att plugga extra lite innan och efter resan så kommer jag ikapp.