Deppet rullar på

Min dåliga period rullar på, är deppig, lättirriterad och tycker det mesta bara är skit. Energin är i botten och på jobbet har jag en hel del saker att göra men orkar inte ta tag i det så arbetsdagarna är inte alls produktiva och det är lite stressande. Istället för att göra sånt jag borde gör jag sånt som är enklare men inte lika viktigt. Jag sover dåligt under veckorna, har svårt att sova på nätterna så jag vaknar aldrig utvilad vilket gör mig ännu mer energifattig. Jag håller mig dock frisk vilket är skönt, slippa alla sjukdomar jag haft.
 
Har tvättat några maskiner i tvättstugan och kollat lite på YouTube vilket är mitt nya "intresse", kollar knappt på tv längre. Finns så mycket att lära sig och intressant att se. Ska på middag med några från jobbet ikväll för att fira en kollegas födelsedag och samtidigt ha en "avslutningsmiddag" då hon jobbade sin sista dag hos oss igår. Igår kom min pappa på ett överraskningsbesök på mitt jobb, han hade kundmöten här i stan men hade inte sagt något till mig. Det var kul att han fick se hur jag jobbar och hälsa på mina kollegor, alla tyckte han var så härlig och sa "man ser att du fått din energi från honom".
 
Vi har fått massor av snö under natten och det ska fortsätta snöa ända tills imorgon, snö gör mig glad och jag älskar att ta promenader när det är mycket snö ute så det är härligt!