Snart 6 månader och vi har flyttat!

Hej! Det var så länge sedan jag skrev, Arvid var bara 3 veckor och om 14 dagar (på alla hjärtans dag) blir han 6 MÅNADER, hur snabbt går det inte?! 

Wow vad häftigt det är att vara mamma, och jobbigt kan jag tala om. Liksom så otroligt krävande av en. Det finns verkligen två sidor. Arvid sover jättebra på nätterna, han har 0-2 uppvak för mat och somnar direkt om. Han har de senaste två veckorna haft lite mer "rutin" och somnar mellan 20-21 och vaknar för morgonen mellan 6-8.30. Han vilar även mycket på dagen så den lilla herren får verkligen sin skönhetssömn (och mamma med haha). Ju mer vi lär känna honom desto starkare blir kärleken och ju häftigare är det att man skapat denna fantastiska lilla pojke. Jag uppskattar mammalivet mer nu än när han var spädbarn, spädbarnstiden var liksom inte för mig riktigt. De är så små och sköra. Nu skrattar vi och leker och kan interagera mer. Men jag kollar på bilder från då och kan ändå längta tillbaka.

Vi flyttade till en ny lägenhet 21 december. Vår första gemensamma.  ÄNTLIGEN flyttade vi. Blev så himla trångt i mina 53 kvm. Nu bor vi mitt i city på 81 kvm med en terass på 15 kvm, helt fantastiskt! Vad vi kommer kunna njuta där i vår/sommar och Arvid kommer kunna ha en liten pool att plaska i. Just nu sover vi alla i ett sovrum men när Arvid blir större, kanske 1,5 år, kommer han få ett eget rum. 

Tänkte uppdatera lite snabbt men är tillbaka snart med mer uppdatering. Tankar, känslor, livet.