Gissar när bebisen kommer

Vecka 37 är här, 36+2 för att vara exakt. Jag jobbar fortfarande 75% och har 1 1/2 arbetsvecka kvar. Trodde faktiskt inte att jag skulle orka jobba såhär länge. När jag går på semester är jag halvvägs i vecka 38 (37+4) och jag hoppas jag får lite ledigt innan han kommer. Och att det hinner bli svalare tills dess! Det är jobbigt att vara gravid i värmen men jag tycker synd om alla nyfödda som också måste kämpa med den jobbiga värmen. Det är nog mest jag som lider nu, Arvid har det bra i magen. Jag får en känsla av att han kommer komma helgen efter beräknad BF, Chris tror att han kommer prick på BF den 19 augusti.

Mer exakt har vi gissat såhär:
Jag: 25 augusti 22.00, 53 cm 4300 gram
Chris: 19 augusti 17.00, 50 cm 5000 gram

Vi får se vem som är närmast!

Igår var jag och Chris och kollade på en lägenhet, 4 rok på 99 kvm med två stora balkonger på totalt 23 kvm högst upp i huset. Den var jättefin men kändes inte helt rätt och lite dyr för att inte vara perfekt.

Jag har konstigt nog börjat få energi till promenader och går ca 1,7 km varje kväll. Det går inte snabbt men jag tar mig fram. Svetten rinner efteråt eftersom det fortfarande är så varmt på kvällarna.