Stoppade mig för att hälsa

Onsdag. Jobbade min sista dag halvtid idag och går upp till 75% i morgon. Tränade på gym igår och idag men tar fortfarande lägsta vikten och är försiktig men ska börja öka lite smått nu. Var hos sjukgymnasten i måndags och hade uppföljning och hon tror att jag kommer vara helt återställd om ca 1 månad bara jag inte tränar för hårt och åker på ett bakslag. Gick till och hem från jobbet den dagen vilket blev lite för mycket för mitt knä eftersom jag också varit igång väldigt mycket dagen innan så jag får bromsa mig själv lite.
 
Igår efter jobbet när jag gick utanför gymmet mot ingången, stressad och i min egna värld, går jag förbi en person samtidigt som jag kollar ner i marken och tänker intensivt på något. När vi precis gått förbi varandra känner jag en hand på min överarm och mannen säger "men heeej", jag vänder mig om och ser ett glatt ansikte framför mig men jag kopplar verkligen inte vartifrån jag känner igen honom så jag står bara tyst och stirrar på hans ansikte. Försöker tänka snabbt som fan, har lust att säga "ööh vem är du?" men känner att jag verkligen borde känna igen honom, går igenom register i min hjärna med vem han kan vara när det plötsligt kopplar rätt och jag säger "meeeen det är ju du, det är för mörkt för att känna igen någon här ute", brister ut i skratt och ger honom en kram. Han såg så annorlunda ut, hade blött hår så det såg mörkare ut och han har nog klippt sig också. Den här killen är en som finns i min vänkrets och som jag brukar träffa vid speciella tillställningar. Jag blir faktiskt väldigt glad och känner mig tacksam över att det finns människor som stoppar mig sådär för att hälsa, det är på något sätt ett bevis för mig att jag har lyckats "ta mig in" i den här staden och blivit en del av den. Vi stog och pratade nån minut innan han var tvungen att gå och jag skyndade mig in på gymmet.
 
Psykiskt mår jag ganska bra just nu, går och lägger mig för sent så jag inte får så mycket sömn men sover bättre när jag väl somnar. I helgen åker jag och hälsar på min familj för att fira en släkting som fyller 80 år. För första gången på flera år kommer jag också fira jul detta år med min familj.