Äntligen helg!

Vilken jävla vecka det har varit. ÄNTLIGEN helg! Och äntligen god indisk mat med Madeleine och hennes söner. Vi har inte träffats eller haft lika mycket kontakt som förut. Mycket beror på att vi alla jobbar mycket och man har ju perioder i livet där man träffar olika människor mer och mindre.
 
Jag har mått väldigt bra den senaste tiden, sen kanske 1,5 månad tillbaka och det håller fortfarande i sig. Kände att en dipp var på väg igen och fick ärligt talat lite panik för jag orkar inte må dåligt igen. Men eftersom jag direkt när jag kände att negativa tankar började komma tvingade mig själv till sånt jag mår bra av fast jag inte har lust till det så mår jag nu fortfarande väldigt bra. Bilköpet är nått av det bästa jag gjort, den friheten och självständigheten jag får mår jag bra av i minsta lilla cell i kroppen. Att det går så bra på jobbet gör ju också sitt för humöret. På kursen som börjar nästa vecka hoppas jag att jag lär känna fler människor och kanske nån jag också kan tänka mig umgås med på fritiden.
 
Kvinnan från SR som intervjuade mig ringde idag för att berätta lite hur hon klippt det vi spelade in och hur de kommer göra. Hon är så himla gullig!
 
Sitter med inpackning i håret som jag snart ska tvätta ur, vila lite och sen börja göra mig i ordning inför kvällen.