Träffat en vän, hoppat av en kurs, drömmar osv.

Igår var jag och min vän Madeleine på bio och såg All Inclusive och efter bion gick vi och tog två glas vin. Fördelen med att plugga; man kan göra sånt en tisdag utan att behöva tänka på att man ska upp tidigt dagen efter och behöva vara pigg en hel arbetsdag.

Jag har hoppat av mattekursen, gjorde det i måndags för jag känner att det är onödigt att gå den när jag ändå inte kommer kunna använda betyget när jag söker till universitetet eftersom betyget sätts för sent = motivationen är extremt liten. Jag behöver använda tiden till mitt styrelseuppdrag istället.

28 dagar kvar till beskedet om jag blivit antagen till universitetet! Första beskedet kommer 8 december men jag tror jag kommer in på andra urvalet som meddelas 27 december. Vad pirrigt det är alltså! Jag vill det här så jäkla mycket, det skulle vara en dröm som blir sann efter många år. Jag hoppade av gymnasiet efter bara 1 år, tappade motivationen totalt. Började jobba och gjorde det i 2 år tills jag fick tillbaka studiemotivationen och gick 2 år på komvux. När jag nästan var klar (hade bara en kurs kvar för slutbetyg) var jag tvungen att fly och har haft problem med mitt minne och trodde aldrig jag skulle kunna plugga igen. Trodde aldrig jag skulle nå universitetet som var mitt mål från hela början. Men här är jag, så nära målsnöret.

Ikväll är det julfest med mitt jobb jag är tjänstledig från. Vissa har jag ingen lust att träffa och vissa längtar jag verkligen efter att få prata med. Min kompis SF jobbar ju kvar där så hon kommer till mig efter jobbet så åker vi tillsammans. Det är med andra ord dags att städa innan hon kommer!