Hade ingen aning om att man kunde vara såhär trött

Att trötthet under graviditet kunde vara såhär förlamande hade jag ingen aning om. Jag har järnbris vilket inte gör det bättre heller... men nu äter jag tabletter sen en vecka tillbaka och hoppas jag snart blir mer levande än död. Jag har  precis haft urinvägsinfektion och behövde äta antibiotika, när man är gravid blir "systemen" långsammare och jag som redan har lätt att få UVI hurrar inte över det direkt. Det gäller att vara noga med att dricka mycket vätska nu, önskar bara att jag inte hade sån avsmak för vatten. Jag som egentligen älskar vatten kan knappt dricka det, jag varvar citronvatten och saft/juice.

Jag kämpar på i skolan och tröttheten gör studierna till en stor utmaning just nu, men det funkar ändå tack och lov. I helgen blir det mycket plugg varvat med vila och hoppas på att ligga bra till inför nästa vecka som är hektisk. På måndag är vi dock lediga så då ska jag passa på att ÄNTLIGEN gå till frisören. Mitt hår växer som ogräs och är snart till byxkanten men det blir det nu ändring på!

Den 19 februari har vi tid för KUB ultraljud och vi kommet få se bebisen, längtar så mycket! Jag längtar också till när Chris kommer kunna börja känna sparkar och på så sätt få ett starkare band till barnet. Vi båda känner att det känns så rätt att få barn tillsammans, det här är det största vi någonsin kommer få vara med om. Att ett liv växer inom mig känns ju helt overkligt, ett liv som är en del av den man jag älskar över allt annat. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna få tag i en så bra partner som jag gjort och jag hade helt ärligt ställt in mig på att leva själv efter mina 7 år som singel. Som jag nämnt förut är Chris äldre än mig, och det blir ju en omställning för honom som levt utan egna barn i 47 år. Jag känner dock att vi i den här situationen är en "perfect match", vi är bra på att kommunicera och hitta våra egna lösningar. Han har alltid sagt att han vill ha barn så att få möjligheten att bli pappa när han nog givit upp lite med tanke på hans ålder måste vara fantastiskt.

Den 1 februari går jag in i vecka 12 och då minskar risken för missfall avsevärt. Jag hoppas verkligen att den lilla klumpen vill stanna hos oss.

Ett STARKT plus 18 december 2017.

(null)