Han är misstänkt för mord!

Jag är lite i chock och har tänkt på det jag läste imorse hela dagen. Googlade runt lite och av en slump söker jag på ett namn på en kille som är nära vän till mitt ex och som funnits i mitt liv en hel del under åren jag var ihop med mitt ex. Hans tjej och jag tyckte väldigt mycket om varandra och umgicks så ofta vi fick chansen och vi fyra reste tillsammans flera gånger. Vad jag hittade om honom var att han blev gripen för ett tag sedan misstänkt för ett mord på en annan kriminell. En dödsskjutning. Jag förstår det inte, han har fru och ett barn (kan ha fler nu) hur kan han göra så mot dom? Och vad kan den kille han sköt ha gjort som gjorde att han riskerade så mycket för att få döda honom? Jag trodde faktiskt aldrig att jag skulle få läsa det här om honom även fast jag vet hur hans liv ser ut och hur länge han har levt i den kriminella världen. Det hela får mig att tänka på att de alla kunde dött i skjutningen den där sommarnatten för några år sedan, även mitt ex. En kille dog och en annan blev livshotande skadad men alla andra klarade sig trots att en kille, hög som ett hus, sköt med automatvapen mot dom. Jag tror inte jag förstår till hundra procent hur de levt, eller kanske snarare vad det är för människor jag varit runt. I vilken värld jag faktiskt levt. När man träffar killar som är så snälla, omtänksamma och varmhjärtade så är det svårt att se framför sig att de är kapabla till mord, grova rån, grov misshandel osv. Men på ett sätt förstår jag för jag vet ju deras historia, jag förstår vad det var som gick fel och varför de blir kallblodiga mördare. Det finns alltid två sidor av myntet.
 
Mordet snurrar igång mina tankar, tänker på minnen, tänker på mitt ex, tänker på deras liv, tänker på killens fru och barn, tänker på allt. Den där världen dom lever i är så långt ifrån vart jag är idag samtidigt som det är en del av mig. Jag tror jag innerst inne inte blir förvånad över mordet, jag har hört om mord i dessa kretsar innan men det är som sagt svårt att förstå. Killen som är misstänkt har hjälpt mig jättemycket och ställt upp för mig, det gör ont i mitt hjärta att han valde att göra detta och en del av mig vill ta kontakt med hans fru men jag vet att jag måste hålla mig borta. Jag hoppas bara att hans fru och barn mår så bra dom kan i den här situationen.
 
Idag 08.00 kom killarna från säkerhetsföretaget som avtalat och tog bort gallergrinden.Tog ca 15 minuter och sen var den borta. I nästan 4 år hade jag den och det ser så tomt ut i hallen nu för den har ju ändå tagit en hel del plats. Det känns skönt att vara utan den samtidigt som det kommer vara lite jobbigt första gångerna jag blir rädd om jag hör något konstigt ljud utanför eller liknande, det har varit skönt att kunna låsa grinden och känna sig trygg.