Plugg, Island, Chris, livet....

Jag pluggar och pluggar och pluggar. Och träffar Chris. Och fixar med styrelseuppdraget. Så mycket att göra och alldeles för lite tid. Igår satt jag uppe och pluggade matte till 02 och det blir nog likadant i natt. I morse gick jag upp tidigare än Christ för att plugga innan han vaknade och vi kollade på en serie. Jag gjorde sen lunch till oss; sötpotatis i ugn med svarta bönor, fetaost, tomater, spenat och gräddfil på. Mums! Till förrätt åt vi smörstekta kantareller på varsin smörgås och till efterrätt vaniljhjärta.
 
Det går bra mellan mig och Chris, jag är så kär i honom. När jag var på Island sa han för första gången att han älskar mig när vi pratade i telefon. Tänk vad fint att få bli älskad av någon. Han tillför såmycket underbart i mitt liv. Igår ringde han och sa att han fått erbjudande om att arbeta utomlands ett tag, långt ifrån Sverige. Jag kände direkt hur ont det gjorde i hjärtat, och när han frågade vad jag kände kring det sa jag som jag känner; jag är jätteglad för hans skull och jag tycker alltid att man ska följa sina drömmar, men att jag personligen tycker det är tråkigt om han bara kommer komma hem några få gånger per år. Han vet inte riktigt till 100% villkoren än, men det kändes tryggt när han sa; du är viktigast, det vi har betyder så mycket för mig att det inte är värt att förlora p.g.a. ett jobb. För mig känns det helt okej om det t.ex. är endast under 1 år och han kommer hem varje månad några dagar-1 vecka. För hans skull och för vårt förhållande så ser man till att man får det att funka. Jag vill att han ska vara lycklig och hoppas och tror att han skulle stötta mig om jag hamnade i en liknande situation. Men det måste ju också vara rimliga villkor. Jag vill vara nära honom, inte bara umgås via FaceTime.
 
Island var förresten underbart! Vi var där 31 augusti till 4 september. Konferensen vad jättebra och vi fick ny energi och mycket bra kunskap med oss. Vi besökte tre av Islands många sevärdigheter: Geysir, Þingvellir och Gullfoss. Om ni har möjlighet, åk dit! Jag vill tillbaka till Island igen och upptäcka ännu mer va deras fantastiska natur. Varje morgon gick jag upp vid 06.30 och satt i minst en timme vid frukostbuffen och bara tog det lugnt. Kollade i mobilen, lyssnade på pod och kollade på YouTube medan jag åt en jättegod frukost. Jag tycker frukosten är det bästa målet på dagen.
 
Vi hörs snart igen!
 
 
Geysir
 
 
 
Gullfoss