Hjälpa misshandlade kvinnor

Jag jobbar snart ihjäl mig det är därför jag inte skriver så mycket. Övertid varje dag och i helgen är det tredje lördagen i rad vi jobbar. Sex dagars arbetsveckor är inte att leka med...
 
Var på introduktion idag för att eventuellt bli volontär på det skyddade boende jag bodde på för 6 år sedan. Den känslan är ganska konstig. Nu är jag här och ska kanske gå dit och hjälpa någon som sitter på samma stol i köket som jag satt på för 6 år sedan. Mötet varade i ca 2 timmar och det var många som var intresserade av att bli volontärer, ca 25 personer. Jag hoppas verkligen de väljer mig efter intervjuerna de kommer ha så jag får vara med på utbildningen och gära något som jag brinner för.
 
Den 10 september ska jag till staden jag ursprungligen kommer från för att fira min systerdotter som fyller 4 år och fredagen efter ska jag dit igen för att gå på min farfars begravning. Så skönt att jag nu äntligen har bil när jag ska dit!
 
Måste börja gå och lägga mig, ska upp 5 imorgon och nu behöver jag verkligen sova. Sover inte många timmar per natt, stressar på jobbet och magkatarren börjar komma tillbaka. Vi hörs snart igen, god natt!