Halloweenlördag

Beroende av Coca Cola, sen kaffe, sen RedBull. Eller snarare kanske beroende av koffein och socker. Måste sluta dricka sånt, kaffe är väl ändå okej med nån kopp på morgonen men inte mer.
 
Vaknade vid 09.30 idag, åt frukost, duschade, tvättade håret, klädde på mig och tog en cykeltur till mataffären. Köpte kattmat, mjölk, kaffe, RedBull (extrapris 10 kr/st), godis, tzatsiki och morotsbiffar. Mår redan illa av godiset. Godis är inte riktigt min grej, några bitar är gott, kanske 5-10 stycken, men när jag äter för mycket blir jag direkt illamående. Jag är mer för att äta feta saker, kan äta hur mycket fett som helst.
 
IK kommer hit vid 18 och halloweenfesten börjar 20.00. Som jag skrivit tidigare ska jag vara en nunna, fast jag har utvecklat det hela lite och ska vara en gravid nunna. Den gravida nunnan ska ha ett blodigt kors i pannan och från korset ska det rinna ner blod i ansiktet. Kommer nog även göra lite blod vid ögonen. Ska försöka vila så mycket som möjligt innan IK kommer, ska dricka nån/några glas vin eller cider och jag får inte blanda värktabletterna med alkohol så jag måste försöka vara så försiktig med knät som möjligt så jag inte behöver ha jobbiga smärtor hela kvällen och natten.